Hva vi gjør

Vi jobber med innhold for kundene våre. Det vil si at vi finner og forteller den historien som får målgruppen din til å føle noe og reagere. Historien forteller vi i den formen og i de kanalene som treffer best, enten det er film, sosiale medier, bannere, printannonser, events, radio eller redaksjonelle artikler. Vi lager også nettsider fra bunnen av, eller pusser opp eksisterende nettsider.

Alt vi gjør er selvfølgelig godt forankret i en kreativ strategi, basert på innsikt om hvordan målgruppen din tenker og agerer. Det er avgjørende for oss å forstå kundereisen, slik at innholdet påvirker målgruppen i alle stegene i kjøpsprosessen. Vi tror at de beste løsningene kommer når vi jobber tett og resultatorientert med kundene våre underveis i hele prosessen.

RED Storyline er en del av RED dentsu X, så veien er kort til inngående kunnskap om alt fra SEO til alle andre forkortelser som hjelper oss med å lage enda mer treffsikker kommunikasjon.

Dagens mediehverdag er mer sammensatt og kompleks enn den noen gang har vært. Derfor har vi et bredt spekter av engasjerte spesialister med på laget. Vi er ikke bare flinke, vi er også en trivelig gjeng som virkelig brenner for det vi driver med.

God kaffe har vi også, det er bare å stikke innom for en prat.