RED Gruppen

RED Gruppen består av 7 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget. Til sammen er vi 100 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter.

Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe og et av de beste stedene å være kunde.

Dersom du ønsker å vurdere et av våre selskaper som partner, kontaktes leder i selskapet direkte eller kontakt Nils Røang på 90 75 11 09 eller nils.roang@redgruppen.no

Kontakt:

RED-gruppen
Nils Røang
nils@redgruppen.no
907 51 109

 

RED Media Consulting

RED Media Consulting er et norsk medie-og kommunikasjonsbyrå som ble grunnlagt i 2004. Vårt spesialfelt er å utvikle kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger via, blant annet, å analysere de nødvendige mekanismene for å aktivere publikum, beherske de nye digitale verktøyene og skape effektivt innhold. Vi hjelper også våre kunder med å utvikle den mest hensiktsmessige strategien for å spre deres markedsførings -og reklameinnhold på best mulig måte. Vi forvalter deres annonsebudsjett og kjøp av reklameplass i alle typer medier, samt optimaliserer deres medieinvesteringene.

Kontakt:
Maria Aas-EngRED Media Consulting
Maria Aas-Eng
maria.aas-eng@redmedia.no
926 27 691

 

RETAIL in MEDIA

RETAIL in MEDIA leverer innsikt og medieplanlegging med vekt på retail/kjededrift. Vi har alle operativ erfaring fra kjededrift. Vår kjernekompetanse er knyttet til medierådgiving, operativ butikkdrift, DM, CRM og netthandel. Vår verden kjennetegnes av analoge og digitale utfordringer – i brytningen mellom en off-line og on-line tilstedeværelse.

Kontakt:

Retail in Media
Nils Røang
nils@redgruppen.no
907 51 109

 

RETAIL Energy

Butikker, kjeder og merkevarer trenger fortløpende påfyll av ENERGI for å klare å bygge kjennskap, trafikk til butikk og SLAG PÅ KASSA!! Vi har bare ET overordnet mål i Retail Energy og det er å hjelpe våre oppdragsgivere å selge flere varer og tjenester – ved å hjelpe dem å SELGE SMARTERE. For oss er det å SELGE SMARTERE å akseptere at kunden sjelden kommer til butikken med en tydelig intensjon om å kjøpe noe og at vår jobb derfor er å skape inspirasjon som utløser KJØP. Det gjør vi gjennom å optimalisere salgsMEKANIKKER, kommunikasjonsAKTIVITETER og kundeOPPLEVELSER som ivaretar alle steg i kundens kjøpsprosess.

Kontakt:
Sigurd Herrlin Sørensen, Retail Energy, RED GruppenRetail Energy
Sigurd Herrlin Sørensen
sigurd@retailenergy.no
930 42 430

 

RED Performance

RED Performance er et ledende performance marketing-byrå med kontorer sentralt i Oslo. Vi hjelper deg å få bedre resultater på nettet. Selskapet ble etablert i 2011, og vi har på relativt kort tid oppnådd svært gode resultater for våre kunder – og tatt en ledende posisjon på det norske markedet (Gull i Performance Award 2013). Suksessen har blitt oppnådd ved å kategorisk følge to særdeles viktige prinsipper: Ansette solide fagfolk, Utvikle unik teknologi og tilnærming for online markedsføring

Kontakt:
Magnus Östen Nilsson, RED Performance, RED Gruppen RED Performance
Magnus Nilsson
magnus@redperformance.no
469 763 83

 

Plapre

Plapres ambisjon er å forene kreativitet, godt innhold og reklame uavhengig av kanal. Vi har utviklet oss raskt siden starten i 2012 og har i dag 20 ansatte. Plapre ble i 2013 en del av RED Gruppen, og er deres satsing innen kommunikasjonsutvikling.

Kontakt:
plapre
Jørgen Sørlie
jorgen@plapre.com
950 80 044

 

Heia de som vinner

Heia de som vinner er et rendyrket sponsorbyrå, som leverer en unik og målrettet tjeneste rettet mot sponsorer og sponsorobjekter. Heia de som vinner har de siste årene jobbet på vegne av bl.a. Hovefestivalen, Norsk Toppfotball, SpareBank 1, Spotify, Egmont, Strømsgodset og Øyafestivalen. Nylig fikk Heia de som vinner også ansvaret for markedsarbeidet til Bodøs 200-års jubileum. Verdifull innsikt, kreativitet, pågangsmot, folkevett og en urokkelig leveringsevne er hva våre oppdragsgivere føler de får hos oss. Ta en aktiv rolle i berikelsen av folks lidenskap, følelser og opplevelser. Vi skal vise deg hvordan!

Kontakt:
Henning Handå Heia De Som Vinner


Henning Handå
henning@desomvinner.no
908 34 236

SeeYou

SeeYou har siden 2002 målt kundeopplevelse i norsk retail, og selskapet har vokst og utviklet seg over flere år. Med over 4000 aktive observatører, gjennomfører selskapet undersøkelser i hele Norge. Selskapet har gjort kundeundersøkelser i de aller fleste bransjer og hjulpet norske kjeder og kundesentre i å bedre forstå og utvikle både ansatte og butikken/kundesenteret for å optimalisere kundeopplevelsen. SeeYou har utviklet en egen, unik datateknologi som på en lett og effektiv måte gir kundene raskt tilgang til hva kundene har opplevd i nettopp deres butikk eller kundesenter.

Kontakt:
Reidar Skorpen, SeeYouSeeYou
Reidar Skorpen
reidar.skorpen@seeyou.no
905 21 641